Inauguracion dau Nissart a "L'Esstra"

12.12.2017

Lo bilhet Nissart es enfin estat inaugurat diluns 11 de decembre a 19 oras a "L'Esstra", restaurant e espiciaria de produchs locals bio! L'inauguracion s'es acompanhada d'un concèrt dau grop de fòlc occitan "Lu Barbalucos".


Visita de la delegacion de l'RFÒC a Barcelona mentre lo referendum catalan

02.10.2017

Lo 1er d'octòbre de 2017, mentre qu'organizava una manifestacion davant lo Viceconsulat d'Espanha a Nissa, la Republica Federala Occitana mandava tanben a Barcelona una delegacion oficiala, compausada dau Promier Ministre federau Cristòu DAURORE, dau Ministre de l'Economia Felipe BONNET e de l'ambassadritz d'Occitània en Catalonha Assompció AMAT, per fins de sostenir lo referendum sus l'independéncia de Catalonha.


La Republica Federala Occitana a manifestat davant lo Viceconsulat d'Espanha a Nissa

01.10.2017

Encuèi 1er d'octòbre de 2017, la Republica Federala Occitana a organizat una manifestacion davant lo Viceconsulat d'Espanha a Nissa en sosten au referendum sus l'autodeterminacion de Catalonha e en denóncia de la repression policiera que mena l'Estat espanhòu còntra aqueste referendum.

 

Dementre, lo president de la República de Nissa, Cristòu Daurore, es actualament a Barcelona emb d'autres membres dau govèrn per sostenir sus plaça lo referendum !

 

Non a la dictatura neofranquista ! Visca Catalunya !


Manifestacion de sosten au referendum en Catalonha

28.09.2017

Diménegue 1er de setembre de 2017 a 14 oras, la Republica Federala Occitana e la República de Nissa que li es federada organizeràn una amassada davant dau Consulat d'Espanha de Nissa (4, bd Joan Jaurès, a costat de la plaça Garibaldi) per sostenir lo Referendum de Catalunya.